Επιβεβαιώνει ο GM του Ερυθρού για τον Στάμενιτς

Επιβεβαιώνει ο GM του Ερυθρού για τον Στάμενιτς

Ο General Manager του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς, επιβεβαίωσε ότι ο Μάρκο Στάμενιτς φεύγει από τον Ερυθρό Αστέρα...

Χθες Δευτέρα (17/6), ο δημοσιογράφος Ντάνιελ Τέιλορ από το «Athletic» ανέφερε ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει μεταγραφή με ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα, τον οποίο στη συνέχεια αναμένεται να παραχωρήσει δανεικό στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ έλεγε πως η αγγλική ομάδα ετοιμάζεται να κάνει δικό της τον 22χρονο Νεοζηλανδό, Μάρκο Στάμενιτς, έναντι 4,6 εκατ. λιρών από τους Σέρβους. Πρόκειται για διεθνή ποδοσφαιριστή (15 συμ., ένα γκολ) που αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ αλλά και ως 8άρι και φέτος είχε μία γεμάτη σεζόν με 35 συμμετοχές και δύο γκολ με μία ασίστ.

Αυτό το δημοσίευμα επιβεβαίωσε ουσιαστικά ο General Manager του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς, ο οποίος σημείωσε πως ο Στάμενιτς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κόβεντρι, τονίζοντας πως αύριο (19/6) θα πέσουν οι υπογραφές με τη Νότιγχαμ, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν ολοκληρωθεί.

Το κόστος της μεταγραφής, πάντως, σύμφωνα με τον Τέρζιτς, θα ανέλθει τελικά στα 5.5 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ