A Bola: «Αυτή είναι η στάση της Πόρτο για τον Κάρμο»

A Bola: «Αυτή είναι η στάση της Πόρτο για τον Κάρμο»

Τι αποκαλύπτει η A Bola αναφορικά με τη στάση της Πόρτο στην υπόθεση του Νταβίντ Κάρμο...

Μία από τις ανοιχτές υποθέσεις του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό είναι σαφέστατα αυτή του Νταβίντ Κάρμο.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν διακαώς την παραμονή του Πορτογάλου στόπερ και τη νέα σεζόν και κάνουν ό,τι μπορούν για να ρίξουν τις απαιτήσεις της Πόρτο και να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους.

Διαβάστε επίσης: Σπουδαία Στεφανίδη, αργυρό μετάλλιο στη Ρώμη κι έφυγε για Παρίσι (vids)

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola», εκπρόσωποι των Πειραιωτών συναντήθηκαν με ανθρώπους των «δράκων», με στόχο να ανανεώσουν τον δανεισμό του παίκτη για έναν ακόμη χρόνο.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Πόρτο ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική της απόφαση για το τι θα κάνει τελικά με την περίπτωση του Κάρμο, αν και η «A Bola» αναφέρει ότι η απάντηση που έδωσε ο πορτογαλικός σύλλογος στον Ολυμπιακό είναι η εξής: ενοίκιο ενός εκατ. ευρώ για έναν χρόνο και υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2025 ύψους 18 εκατ. ευρώ. Και σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι «ερυθρόλευκοι» είναι θετικοί στο ποσό του ενοικίου, αλλά όχι στην υποχρεωτική οψιόν καθώς είναι πολύ μεγάλη.

Στην Πόρτο υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι θεωρούν πως ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία στην ομάδα, με τον Βίτορ Μπρούνο στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ