Αρης: Η γνωστή αλλά δύσκολη περίπτωση του Κογιάδο

Οι κιτρινόμαυροι έχουν και πάλι στη λίστα τους τον 25χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό της Μπέτις, για τον οποίο είχαν ενδιαφερθεί και τον Ιανουάριο, χωρίς, όμως, να καταφέρουν να τον αποκτήσουν.

Μια γνώριμη περίπτωση, αυτή του Άλεξ Κογιάδο, εξετάζουν και πάλι οι άνθρωποι του Άρη, για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας τους, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι κιτρινόμαυροι είχαν προσπαθήσει να φέρουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον 25χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό της Μπέτις και τον Ιανουάριο, χωρίς, όμως, να τα καταφέρουν.

Ο ποδοσφαιριστής είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα, ενώ στη συνέχεια παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στις Γρανάδα και Έλτσε. Η Μπέτις τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2023, ενώ τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού στην Αλ Οκχούντ. Με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας είχε 34 συμμετοχές, πέτυχε τέσσερα γκολ, ενώ μοίρασε και τέσσερις ασίστ.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Εγώ δεν θα είμαι ο κλασικός γραφικός με τη διαιτησία…»

Ο Κογιάδο μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στις τρεις θέσεις, πίσω από τον φορ περιοχής, σε σύστημα 4-2-3-1, όμως, προτιμάει να παίζει από τη δεξιά πλευρά. Ο Άρης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις καλές σχέσεις που έχει με την Μπέτις για να τον αποκτήσει, πρόκειται, όμως, για πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς οι ετήσιες αποδοχές του αγγίζουν τα 1.300.000 ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από