Ολυμπιακός: «Τρέλα» από τον κόσμο, έχουν φύγει πάνω από 11.000 διαρκείας

Ολυμπιακός: «Τρέλα» από τον κόσμο, έχουν φύγει πάνω από 11.000 διαρκείας

«Χαμός» επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού, με τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν να έχουν ξεπεράσει ήδη τις 11.000.

Μπορεί η σεζόν να έχει τελειώσει εδώ και λίγες μέρες, όμως οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν μπορούν να περιμένουν για την επόμενη, ώστε να ξαναδούν τους Ερυθρόλευκους να αγωνίζονται και να κατακτούν τίτλους, όπως έκαναν φέτος με το Europa Conference League.

Αυτό φαίνεται και έμπρακτα από τον κόσμο της ομάδας, αφού δείχνει την αμέριστη στήριξή του στον σύλλογο, μιας και ήδη έχουν φύγει πάνω από 11.000 εισιτήρια διαρκείας για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ενόψει και της νέας σεζόν όπου οι Πειραιώτες θα συμπληρώσουν 100 χρόνια ιστορίας.

Ένα πραγματικά εντυπωσιακό νούμερο, το οποίο φυσικά αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο τις επόμενες μέρες, με τον κόσμο των Ερυθρόλευκων να δείχνει για άλλη μία φορά πόσο πιστεύει στο πλάνο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και των παικτών του.

Να σημειωθεί, ότι οι περσινοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού έχουν δικαίωμα να ανανεώσουν online το φετινό τους έως αύριο (11/6) στις 17:00.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ