Μάριος Ηλιόπουλος: Αυτός αναλαμβάνει την ΑΕΚ

Μάριος Ηλιόπουλος: Αυτός αναλαμβάνει την ΑΕΚ

Ποιος είναι ο Μάριος Ηλιόπουλος που αναλαμβάνει τα ηνία της ΑΕΚ μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μελισσανίδη - Σήμερα στις 16:00 η παρουσίασή του

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης γνωστοποίησε μέσω δήλωσής του, το μεσημέρι της Δευτέρας (10/6), ότι αποχωρεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ και παραδίδει τα ηνία στον εφοπλιστή Μάριο Ηλιόπουλο.

Μάλιστα στη δήλωσή του ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε ότι στην αίθουσα Τύπου της OPAP Arena στις 16:00 θα γίνει η παρουσίαση του νέου ιδιοκτήτη της Ένωσης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα παραμείνει ένας απλός στρατιώτης του μεγαλείου της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Μιλουτίνοφ: Το… one man show του Ολυμπιακού που έφερε το 2-0 (vids)

Ο 54χρονος εφοπλιστής δραστηριοποιείται στην ποντοπόρο ναυτιλία με εταιρίες που επεκτείνονται με κινήσεις- αστραπή. Είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ναυτιλιακών υπηρεσιών «Seajet», η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα των ταχυπλόων σκαφών που εξυπηρετούν τα ελληνικά νησιά. Η Seajets είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο είδος της στην Ελλάδα με στόλο ταχυπλόων που συνδέουν πολλά νησιά του Αιγαίου.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη και επέκταση της εταιρείας, καθιστώντας την μια από τις κορυφαίες στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Επιπλέον, έχει γίνει γνωστός και για την συμμετοχή του σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες και φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, επεκτείνοντας την επιρροή του πέρα από τον ναυτιλιακό τομέα.

marios-iliopoulos.jpg

Ακόμα, μία από τις επικερδείς του επιχειρηματικές κινήσεις ήταν οι αγορές και οι πωλήσεις κρουαζιερόπλοιων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πώληση του κρουαζιερόπλοιου, Aegean Myth, πρώην Holland America. Ο Μάριος Ηλιόπουλος το πούλησε σε νεοϊδρυθείσα Γαλλική εταιρεία..

Οι αγορές των κρουαζιερόπλοιων, ήταν μια επιχειρηματική κίνηση του Μάριου Ηλιόπουλου, που είχε την φιλοδοξία να δημιουργήσει μια μεγάλη εταιρεία κρουαζιερόπλοιων, αλλά στη συνέχεια ο στόλος που αγοράστηκε παροπλίστηκε λόγω της πανδημίας και όλοι προεξοφλούσαν ότι τα πλοία θα πήγαιναν για σκραπ, τελικά φαίνεται ότι εξελίσσεται σε κερδοφόρο και ευφυές εγχείρημα.

Επίσης, έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του και στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, κυρίως στο ράλι. Η εμπλοκή του στο ράλι δεν αποτελεί απλώς ένα χόμπι ή μια περιστασιακή ενασχόληση αλλά ένα πάθος που τον έχει οδηγήσει σε σημαντικές διακρίσεις και επιτεύγματα. Η ενασχόληση του με το ράλι άρχισε από νεαρή ηλικία με σκοπό να ικανοποιήσει την αγάπη του για την ταχύτητα και την αδρεναλίνη.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι οπαδός της ΑΕΚ, ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρεί στενή επαγγελματική σχέση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ