Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Ντιέγκο Αλόνσο

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Ντιέγκο Αλόνσο

Ο Ντιέγκο Αλόνσο βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και αύριο (10/6) αναμένεται να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό.

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Ντιέγκο Αλόνσο που είναι ο εκλεκτός για τον «πράσινο» πάγκο. Ο Ουρουγουανός τεχνικός ήρθε στην Ελλάδα αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών και αύριο (10/6) αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από τους Κυπελλούχους.

Ο 49χρονος τεχνικός θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια και θα πιάσει αμέσως δουλειά καθώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια χρόνου. Οι μέρες για την έναρξη της προετοιμασίας μετρούν αντίστροφα και πρέπει να «τρέξει» ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Διαβάστε επίσης: Το 20άρι του «συμφωνημένου» Κάρμο

Το θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι πως ο Αλόνσο έχει πλήρη εικόνα για το ρόστερ και τις ανάγκες της ομάδας. Τις τελευταίες εβδομάδες βρισκόταν σε διαρκή επαφή με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, έχει ήδη δει πάρα πολλά ματς από την περσινή σεζόν και ξέρει τι ακριβώς θέλει στο κομμάτι της ενίσχυσης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ