Ψάχνει και άλλους Μορόν ο Άρης

Ψάχνει και άλλους Μορόν ο Άρης

Oι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» εξετάζουν ποδοσφαιριστές από την ισπανική αγορά, έχοντας, πλέον, πολύ καλές σχέσεις με τους ιθύνοντες της Μπέτις, μετά την απόκτηση του ποιοτικού επιθετικού

Οι άνθρωποι του Άρη έχουν ξεκινήσει, ήδη, τις αναζητήσεις για ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας τους ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα κινηθούν στην ισπανική αγορά.

Μετά την επιτυχημένη κίνηση της μεταγραφής του Μορόν, άλλωστε, οι κιτρινόμαυροι έχουν αποκτήσει πολύ καλές σχέσεις με την Μπέτις. Δεν είναι, βέβαια, εύκολο, ο Άρης να πετύχει και πάλι μια τόσο καλή περίπτωση, όπως ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, όμως εξετάζει, ήδη, αρκετούς παίκτες.

Διαβάστε επίσης: Κάνααν, ο άρχοντας του Πειραιά

Τόσο από τον σύλλογο της Σεβίλλης, όσο και από άλλες ομάδες της Λα Λίγκα, αλλά και ορισμένες καλές περιπτώσεις, από τη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός από το μέτωπο των μεταγραφών, οι κιτρινόμαυροι κινούνται και για τη λύση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται, ενόψει της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ