Άρης: Στο εξωτερικό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Άρης: Στο εξωτερικό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν προπονητικά κέντρα και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις για τη χώρα της Ευρώπης, όπου θα «χτιστεί» ο Άρης της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αλλά και για τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα τους.

Οι άνθρωποι του Άρη αναμένεται να πάρουν μέσα στις επόμενες μέρες την οριστική τους απόφαση για το προπονητικό κέντρο που θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η αποστολή θα ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών των κιτρινόμαυρων θα πραγματοποιηθεί, πιθανότατα, στις αρχές του Ιουλίου, ενώ αναμένεται, πριν από την αναχώρηση της ομάδας για το εξωτερικό, να μεταβεί για λίγες μέρες και σε κάποιο αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Θλίψη στον Παναθηναϊκό: «Έφυγε» ο φροντιστής, Πάρης Δερμάνης

Ακόμα, οι άνθρωποι του Άρη, μετά την οριστική τους απόφαση για το προπονητικό κέντρο του εξωτερικού, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα ξεκινήσουν επαφές και για τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ