Ντιέγκο Αλόνσο ο… Σάρρι: Στο προσκήνιο ο Ουρουγουανός τεχνικός για τον Παναθηναϊκό

Ντιέγκο Αλόνσο ο… Σάρρι: Στο προσκήνιο ο Ουρουγουανός τεχνικός για τον Παναθηναϊκό

Ο Ντιέγκο Αλόνσο στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού μιας και ο Σάρρι…

Ο Μαουρίτσιο Σάρρι δεν το αποφασίζει, ο Παναθηναϊκό πιέζεται αισθητά και όπως φαίνεται στρίβει το… τιμόνι για την υπόθεση προπονητή. Ποιος μοιάζει να αποτελεί το Νο2 στη λίστα των Πράσινων; Ο Ντιέγκο Αλόνσο. Ο Ουρουγουανός τεχνικός που πέρασε για 14 ματς πέρσι από τον πάγκο της Σεβίλλης.

Ο 49χρονος προπονητής πέρασε το καλύτερο διάστημα της καριέρας του σε πάγκους, δουλεύοντας για την Πατσούκα του Μεξικό την 4ετία 2014-18. Το προφίλ του παραπέμπει έντονα σε εκείνο του Ματίας Αλμέιδα.

Εννοείτε όμως ότι καμία… σχέση με τον Σάρρι. Από εντελώς διαφορετικό ράφι η επιλογή σε μια συγκυρία βεβαίως που ο Παναθηναϊκός πρέπει να τρέξει μιας και ήδη έχασε πολύ χρόνο ενώ σε μια εβδομάδα ξεκινά προετοιμασία.

Και όσο για το φοβερό της υπόθεσης; Ο Αλόνσο βρέθηκε πέρσι τον Οκτώβρη για πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό της Σεβίλλης. Ποιον αντικατέστησε στην ομάδα της Ανδαλουσίας; Τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ναι, του Ολυμπιακού. Φυσικά και ο Αλόνσο δεν κατάφερε κάτι στην Ισπανία. Εξ ου και απολύθηκε μετά από δύο μήνες

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ