Μαρινάκης: «Συγχαρητήρια στην Κ19 για το πρωτάθλημα και το Youth League» (pic)

Μαρινάκης: «Συγχαρητήρια στην Κ19 για το πρωτάθλημα και το Youth League» (pic)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού συνεχάρη την Κ19 του συλλόγου για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα και για την κατάκτηση του Youth League.

Με δύο τρόπαια, το ένα μάλιστα ευρωπαϊκό, ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν η Κ19 του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι του Σωτήρη Συλαΐδόπουλου με σπουδαίες εμφανίσεις πήραν το UEFA Youth League και έγραψαν ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ πριν από λίγες ημέρες κατέκτησαν και το πρωτάθλημα της Super League, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον ΠΑΟΚ.

Μια ονειρική σεζόν, με σπουδαίες επιτυχίες για την Κ19 του Ολυμπιακού, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να γεμίζουν με χαρά και περηφάνια τον κόσμο της ομάδας του μεγάλου λιμανιού και φυσικά τον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ με ανάρτησή του στα social media, λίγη ώρα μετά την απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές Ελλάδας, συνεχάρη τους Ερυθρόλευκους για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα και φυσικά για την κατάκτηση του Youth League.

«Συγχαρητήρια στην Κ19 του Ολυμπιακού μας για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα της Super League Κ19, μετά την κατάκτηση του UEFA Youth League!», έγραψε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού.

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ