ΑΕΚ: Όλα καλά με Λιβάι, καθαρή η μαγνητική του

ΑΕΚ: Όλα καλά με Λιβάι, καθαρή η μαγνητική του

Λήξη συναγερμού στην ΑΕΚ με τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος δεν έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό, όπως έδειξε η μαγνητική του - Ο 26χρονος επιθετικός θα προφυλαχτεί από τον επόμενο αγώνα του Τρινιντάντ και Τομπάγκο

Τέλος καλό όλα καλά με τον Λιβάι Γκαρσία.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση, η οποία έδειξε πως δεν έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Απλώς, θα προφυλαχθεί από τον επόμενο αγώνα του Τρινιντάντ και Τομπάγκο για τα προκριματικά του Μουντιάλ, κόντρα στις Μπαχάμες.

Διαβάστε επίσης: Συντριβή για το «σύστημα» ΑΕΚ και Γιαννάκη στην ΕΠΟ – Πως έφτασε στο σημείο να μην κατεβάσει ούτε υποψήφιο…

Ο Λιβάι Γκαρσία έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι της Τρινιντάντ και Τομπάγκο με τη Γρενάδα, αφού δέχτηκε αρκετά χτυπήματα από τους αντιπάλους του.

Ο 26χρονος φορ μιλώντας με τους ανθρώπους της ΑΕΚ ανέφερε ότι έγινε αλλαγή, αφού ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στην μέση. Κάπως έτσι, ο Γκαρσία, εφόσον δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό, θα είναι κανονικά διαθέσιμος από την έναρξη της προετοιμασίας που αρχίζει στις 23 Ιουνίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ