Οι Κροάτες στέλνουν τον Τσέριν στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Η θέση του Παναθηναϊκού (pic)

Οι Κροάτες στέλνουν τον Τσέριν στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Η θέση του Παναθηναϊκού (pic)

Στην Κροατία αναφέρουν πως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ τα έχει βρει με τον Άνταμ Τσέριν για μεταγραφή, αλλά υπάρχει μεγάλη απόσταση με τον Παναθηναϊκό.

Μεταγραφικό σενάριο από την Κροατία για τον Άνταμ Τσέριν! Εδώ και καιρό ο μέσος του Παναθηναϊκού είχε συνδεθεί με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ωστόσο τώρα η ιστορία πήγε ένα βήμα παρακάτω.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «germanijak.hr», η Ντιναμό δεν ενδιαφέρεται απλά για τον διεθνή άσο, αλλά τα έχει βρει σε όλα μαζί του για μεταγραφή. Αυτό που αποτελεί πρόβλημα όμως είναι οι απαιτήσεις των «πράσινων» που δεν αναμένεται να μπουν σε συζητήσεις για παραχώρηση του 24χρονου μέσου αν η πρόταση δεν είναι στα 4-5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: «Στο… κόλπο για τον Ντάνιελ Τάις ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν είναι μόνος του» (pic)

Όπως αναφέρουν στην Κροατία, η Ντιναμό δεν έχει σκοπό να προσφέρει πάνω από δύο εκατ. ευρώ και καταλαβαίνει κανείς πως δύσκολα μπορεί να γίνει η μεταγραφή. Το ρεπορτάζ σημειώνει επίσης πως καθοριστικό ρόλο θα παίξει η επιθυμία του ίδιου του παίκτη ο οποίος έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με τους Κυπελλούχους Ελλάδος, με τους οποίος φέτος κατέγραψε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τρία γκολ και τρεις ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ