Ανανέωσε με την Athens Kallithea ο Λουκίνας μέχρι το 2026

Ανανέωσε με την Athens Kallithea ο Λουκίνας μέχρι το 2026

Ποδοσφαιριστής της Athens Kallithea θα παραμείνει μέχρι το 2026 ο Γιάννης Λουκίνας, με τους νεοφώτιστους να ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Την φανέλα της Athens Kallithea θα συνεχίσει να φοράει ο Γιάννης Λουκίνας μέχρι το 2026.

Ο αρχηγός της ομάδας και πρώτο σκόρερ στην περσινή Super League 2 (18 γκολ) τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση και ανανέωσε το συμβόλαιο του για ακόμα δύο χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην Σερβία: «Ο Λεντέι είναι ο πιο βρώμικος παίκτης», λέει ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα

Ο 32χρονος επιθετικός αποκτήθηκε το 2022 και οδήγησε τον σύλλογο στην πρώτη της άνοδο στην Super League μετά από 18 χρόνια, κατηγορία που έχει αγωνιστεί ο έμπειρος φορ στο παρελθόν με τις φανέλες των Πανιωνίου, Ηρακλή, Γιάννινα και Πλατανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει ότι ο Γιάννης Λουκίνας έχει συμφωνήσει για ανανέωση συμβολαίου με την ομάδα έως τη σεζόν 2025/26.

Ο Λουκίνας, 32, υπέγραψε στην AKFC τον Ιούλιο 2022 και αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Super League 2 και στις δύο τελευταίες σεζόν.

Έχοντας σημειώσει 19 τέρματα στο πρωτάθλημα της σεζόν 2022/23, ο Λουκίνας επιλέχθηκε ως αρχηγός της ομάδας και συνέχισε μετρώντας 18 τέρματα στο πρωτάθλημα της σεζόν 2023/24, συμπεριλαμβανομένων και εννέα γκολ σε οκτώ αγώνες των playoffs ανόδου, οδηγώντας την AKFC στην ιστορική της άνοδο στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Λουκίνας μετράει και έξι τέρματα σε εννέα αγώνες στην πορεία της AKFC μέχρι τη Φάση των 16 στο Κύπελλο Ελλάδας σε διαδοχικές σεζόν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ