Το «αντίο» του Μαντί Καμαρά: «Θα είμαι πάντα ευγνώμων που έπαιξα για τον Ολυμπιακό» (pic)

Με ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια, ο Μαντί Καμαρά αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό.

Ο Μαντί Καμαρά θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό καθώς σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται και τυπικά το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Αφρικανός μέσος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποφάσισε να αποχαιρετήσει τους Ερυθρόλευκους, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν ήταν κάτι εύκολο, ενώ επισήμανε ότι θα είναι πάντα ευγνώμον που έπαιξε για τον Ολυμπιακό.

Η ανάρτηση του Μαντί Καμαρά:

«Tο να σε αποχαιρετήσω δεν είναι εύκολο. Αυτός ο σύλλογος υπήρξε για μένα ένας μεγάλος ‘ναός’ γνώσης για πολλά χρόνια και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου.

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα κατέληγε σ’ αυτό, όταν κοιτάζω πίσω και βλέπω ότι έπαιξα εκατοντάδες αγώνες για αρκετά χρόνια. Αυτό με κάνει εξαιρετικά περήφανο.

Ήταν απόλυτο προνόμιο να εκπροσωπώ αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και να κατακτώ πολλά τρόπαια.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων που έπαιξα για τον Ολυμπιακό και κατά τη διάρκεια της περιόδου μου στον σύλλογο μοιράστηκα τα αποδυτήρια με κάποιους φανταστικούς συμπαίκτες από τους οποίους έμαθα πολλά . Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του προσωπικού και τους οπαδούς και εύχομαι καλή επιτυχία στον σύλλογο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από