«Χτυπάει» Μπρεθγουέιτ για την επίθεση ο ΠΑΟΚ! (vid)

«Χτυπάει» Μπρεθγουέιτ για την επίθεση ο ΠΑΟΚ! (vid)

Για μία πολύ δυνατή κίνηση πάει ο ΠΑΟΚ στην κορυφή της επίθεσης καθώς φαίνεται πως έχει ψηλά στη λίστα του τον Μάρτιν Μπρεθγουέιτ.

Ένας από τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους αυτού του καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ είναι η απόκτηση σέντερ φορ που θα προορίζεται για βασικός. Ο Μπράντον Τόμας θα συνεχίσει στον Δικέφαλο μετά την εξαιρετική φετινή του σεζόν, ενώ για τον Αλί Σαμάτα θα αναζητηθεί ένας τρόπος ώστε να αποχωρήσει αφού βοήθησε ελάχιστα.

Έτσι ο Ραζβάν Λουτσέσκου έθεσε ως προτεραιότητα τη μεταγραφή του φορ και όπως φαίνεται πρώτος στόχος είναι ένα πολύ δυνατό όνομα. Ο λόγος για τον Μάρτιν Μπρεθγουέιτ που βρίσκεται πολύ ψηλά στην «ασπρόμαυρη» λίστα και προέρχεται από μία σούπερ χρονιά με τη φανέλα της Εσπανιόλ στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας όπου σε 39 ματς έχει σκοράρει 22 φορές.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ξεπέρασαν τις 6.000 οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν

Το συμβόλαιο του με τους Καταλανούς τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι και η ρήτρα του σε περίπτωση που η ομάδα δεν πάρει την άνοδο, θα είναι στις 600.000 ευρώ. Αν έρθει η άνοδος, ο παίκτης μπορεί να φύγει ως ελεύθερος βάσει ειδικού όρου στο συμβόλαιό του. Η Εσπανιόλ είναι στα πλέι οφ ανόδου και θα παλέψει για να επιστρέψει στη La Liga, αλλά το έργο της δεν είναι εύκολο.

Ο Μπρεθγουέιτ ξεκίνησε την καριέρα του από την Έσμπιεργκ, έκανε πολύ καλό όνομα στη Γαλλία παίζοντας στην Τουλούζ από το 2013 ως 2017 και πήρε μεταγραφική για την Αγγλία και τη Μίντλεσμπρο. Έπαιξε δανεικός σε Μπορντό και Λεγκανές, με την τελευταία να τον κάνει δικό της το 2019. Το 2020 έκανε το μεγάλο βήμα καθώς πήρε μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα στην οποία έμεινε για μια διετία. Από το 2022 είναι στην Εσπανιόλ.

https://www.youtube.com/watch?v=965jC4HJzJ8

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ