«Στο στόχαστρο της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Έσε»

«Στο στόχαστρο της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Έσε»

Μετά την εκπληκτική του σεζόν με τον Ολυμπιακό ο Σαντιάγκο Έσε προκάλεσε εντύπωση στον Ντιέγκο Σιμεόνε που φέρεται να τον θέλει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Ένας πρόσφατος πρωταθλητής Ευρώπης υπό τις εντολές του Βάσκου προπονητή (σ.σ: Χοσέ Λουίς Μεντιλίπαρ) βρίσκεται στην ατζέντα του Σιμεόνε για να εδραιώσει τον κορμό του πριν την αποχώρηση του Σαούλ».

Αυτό αποκαλύπτει σήμερα (3/6) η ιστοσελίδα «Gol» για τον Σαντιάγκο Έσε που με την εκπληκτική σεζόν που πραγματοποίησε με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει μπει στα ραντάρ κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Και μία από αυτές φαίνεται πως είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης: Το πήραν χαμπάρι και οι Ιταλοί: «Στην ΑΕΚ ο Μπρινιόλι» (pic)

«Ένας από τους πρωταθλητές Ευρώπης, συγκεκριμένα του Conference League, είναι στην ατζέντα της Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι Αργεντινός πίβοτ, λέγεται Σαντιάγκο Έσε, αγωνίζεται στον Ολυμπιακό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ως εκ τούτου είναι ένας από τους παίκτες που χρησιμοποιεί περισσότερο ο Βάσκος τεχνικός λόγω του σημαντικού ρόλου που εκπροσωπεί.

Αγωνίζεται ως μέσος, αλλά η φυσική του θέση είναι ως πίβοτ. Ένα αρκετά ιδανικό προφίλ στην ενδεκάδα της Ατλέτικο, αφού αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης σε αυτή τη θέση. Ωστόσο, ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο με τον ελληνικό σύλλογο μέχρι το 2028 και ο προπονητής του δεν θα τον αφήσει να φύγει καθώς αποτελεί βασικό κομμάτι στη σύνθεσή του», συμπληρώνει το δημοσίευμα.

Συνολικά ο Έσε κατέγραψε 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Πειραιώτες, σκοράροντας ένα γκολ ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ. Χάρη στα όσα έκανε φέτος, ο Αργεντινός μέσος κλήθηκε από τον Χαβιέ Μασεράνο στην προεπιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ