Στις «φυλακές» του Άλκμααρ το πρώτο κομμάτι προετοιμασίας της ΑΕΚ, στο Μπουργκ Χάμσταντ το δεύτερο (Pic)

Στις «φυλακές» του Άλκμααρ το πρώτο κομμάτι προετοιμασίας της ΑΕΚ, στο Μπουργκ Χάμσταντ το δεύτερο (Pic)

Αλλαγές στον προγραμματισμό της προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Ολλανδία, με την Ένωση να επιστρέφει εκεί όπου ο Ματίας Αλμέιδα «έχτισε» την ομάδα του νταμπλ το καλοκαίρι του 2022.

Αλλαγές προέκυψαν στο πλάνο της προετοιμασίας της ΑΕΚ σε σχέση με όσα είχαν γίνει αρχικά γνωστά, αμέσως με το τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Ένωση, οι ημερομηνίες μένουν ίδιες με πρώτη συγκέντρωση στις 21 Ιουνίου στα Σπάτα και αναχώρηση για Ολλανδία στις 23 του μηνός, με τους «κιτρινόμαυρους» να επιστρέφουν στη βάση τους στις 11 Ιουλίου.

Οι αλλαγές αφορούν στον τόπο καθώς το πρώτο κομμάτι του βασικού στάδιου της προετοιμασίας θα γίνει τελικά στο Άλκμααρ. Η ομάδα θα μείνει στο ξενοδοχείο «Fallon», στις «φυλακές» που είχε μείνει δηλαδή και το καλοκαίρι του 2022 όταν ο Ματίας Αλμέιδα «έχτισε» την ΑΕΚ του νταμπλ.

Διαβάστε επίσης: «Μπαμ» στην Euroleague: «Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Μότλεϊ»

Στις 30 Ιουνίου η Ένωση θα αναχωρήσει για το Μπουργκ Χάμσταντ και θα μείνει στο ξενοδοχείο «Grand Hotel». Είναι το ξενοδοχείο και το προπονητικό κέντρο που έγινε η περσινή προετοιμασία. Εκεί θα μείνει η ΑΕΚ μέχρι και τις 11 Ιουλίου, ενώ σε όλο αυτό το διάστημα θα διεξαχθούν και τέσσερα φιλικά τα οποία δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ