Το πήραν χαμπάρι και οι Ιταλοί: «Στην ΑΕΚ ο Μπρινιόλι» (pic)

Το πήραν χαμπάρι και οι Ιταλοί: «Στην ΑΕΚ ο Μπρινιόλι» (pic)

Έστω και με κάποιους μήνες καθυστέρηση και στην Ιταλία έμαθαν αυτό που ήξερε όλη η Ελλάδα…

Κάλλιο αργά παρά ποτέ λένε στην Ελλάδα και κάπως έτσι και στην γειτονική μας Ιταλία… διέρρευσε αυτό που «ο κόσμος το είχε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι».

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, σύμφωνα με όσα ανέφερε και ο Ιταλός δημοσιογράφος Αλφρέντο Πεντούλα (μετά και το δημοσίευμα από το «Tuttomercato») πως η ΑΕΚ… πιέζει για να σφραγίσει τη συμφωνία της με τον Ιταλό τερματοφύλακα και πως πλέον είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση.

Μπορεί ακόμη και τώρα να είναι λίγο πίσω στις εξελίξεις καθώς ως γνωστόν ο Μπρινιόλι έχει κλείσει από τον Ιανουάριο στην ΑΕΚ, για αυτό και εκδιώχθηκε άρον-άρον από τον Παναθηναϊκό, παραμονές του μεταξύ τους μας, αλλά όπως και να έχει το λες και εξέλιξη.

Η ουσία είναι πως μια από τις δεδομένες μεταγραφές της ΑΕΚ, ο Μπρινιόλι θα πάρει σε λίγες μέρες και επίσημο χαρακτήρα με την Ένωση να θεωρεί πως με τον Ιταλό τερματοφύλακα θα λύσει το πολύ σοβαρά θέμα που έχει κάτω από τα γκολποστ καθώς τόσο ο Αθανασιάδης όσο και ο Στάνκοβιτς μόνο πετυχημένοι δεν είναι στην παρουσία τους στην ΑΕΚ την σεζόν που πέρασε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ