Nτι Μάρτζιο: «Κρούσεις από Ελλάδα και όχι μόνο για Μπρινιόλι» (pic)

Nτι Μάρτζιο: «Κρούσεις από Ελλάδα και όχι μόνο για Μπρινιόλι» (pic)

Ο Ιταλός δημοσιογράφος μεταφέρει την πληροφορία ότι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έχει προτάσεις τόσο από Ελλάδα, όσο και από εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Πληροφορίες που προκύπτουν από Ιταλία μεριά και προέρχονται από τον Ιταλό, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το μέλλον του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος για τον συμπατριώτη του τερματοφύλακα έχει δεχθεί πρόταση και από ελληνική ομάδα, την οποία δεν κατονομάζει παρόλα αυτά, ενώ προσθέτει ότι υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον και από τη Σαουθάμπτον αλλά και την Βανκούβερ από το MLS.

Διαβάστε επίσης: Βοηθός Μεντιλίμπαρ: «Ο Μέντι φώναζε στους πανηγυρισμούς να ζήσει η μητέρα που σας γέννησε εσάς τους Έλληνες»

Θυμίζουμε ότι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι είχε παραμείνει αδρανής τους τελευταίους έξι μήνες στον Παναθηναϊκό λόγω του γεγονότος πως δεν ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους πράσινους.

Αυτό πια έχει λήξει και πρέπει να θεωρείται ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα ο ίδιος ο Ιταλός γκολκίπερ αποφασίσει ότι είναι καλύτερο για το μέλλον του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ