Άρης: Τα δεδομένα για τον Φαμπιάνο

Άρης: Τα δεδομένα για τον Φαμπιάνο

Ο Άρης είχε καταθέσει πρόταση με αυξημένες οικονομικές αποδοχές στον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, που δεν έχει απαντήσει, όμως, ακόμα, καθώς προφανώς θέλει να αξιολογήσει και τις υπόλοιπες προτάσεις που θα έχει το επόμενο διάστημα.

Οι Φαμπιάνο και Κουέστα είναι οι δυο παίκτες, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν τον Ιούνιο και ο Άρης θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του. Με τον Ισπανό τερματοφύλακα απομένουν μόνο τα τυπικά, καθώς οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία για νέο τριετές συμβόλαιο.

Σαφώς πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού. Ο Άρης είχε καταθέσει στον ποδοσφαιριστή πρόταση με σημαντική αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του, για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης: Σαντιάγκο Έσε: Τα κάνει όλα και συμφέρει – Τα απίθανα νούμερα, η… εκτόξευση και η κλήση του Μασεράνο (vids)

Ο Φαμπιάνο, όμως, δεν έχει απαντήσει ακόμα, ενώ έχει λήξει και η προθεσμία που του είχε δώσει η πλευρά των κιτρινόμαυρων. Ο Βραζιλιάνος, προφανώς και θέλει να αξιολογήσει και τις υπόλοιπες προτάσεις που θα έχει, πριν πάρει την οριστική του απόφαση.

Ο Άρης, βέβαια, έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή περιθώριο για να περιμένει, καθώς έχει λύσεις για το κέντρο της άμυνας, με την παρουσία των Βέλεθ, Μπράμπετς και Ρόουζ, ενώ και η προετοιμασία του θα ξεκινήσει τις αρχές Ιουλίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ