ΠΑΟΚ: Αυτά είναι τα δεδομένα για την παραμονή των Σβαμπ, Κεντζιόρα και Μεϊτέ στον Δικέφαλο

ΠΑΟΚ: Αυτά είναι τα δεδομένα για την παραμονή των Σβαμπ, Κεντζιόρα και Μεϊτέ στον Δικέφαλο

Ο ΠΑΟΚ επικεντρώνεται στις υποθέσεις των Σβαμπ, Μεϊτέ και Κεντζιόρα, την παραμονή των οποίων έχει ζητήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει βάλει μπροστά τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, προκειμένου να είναι όσο πιο έτοιμος γίνεται στα προκριματικά του Champions League το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ζητήσει τη διατήρηση του βασικού κορμού από το φετινό ρόστερ και ο Δικέφαλος του Βορρά κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, βάζοντας ως προτεραιότητα την παραμονή των Σβαμπ, Κεντζιόρα και Μεϊτέ, οι οποίες είναι ξεχωριστές υποθέσεις.

Διαβάστε επίσης: Ο «κρυφός άσος» του Μέντι ήταν ο Γιόβετιτς

Στην πιο δύσκολη υπόθεση για τους Θεσσαλονικείς, αυτή του Σουαλιχό Μεϊτέ ο οποίος ανήκει στην Μπενφίκα, ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει νέο κύκλο επαφών με τους Πορτογάλους για την αγορά του Γάλλου μέσου με ένα ποσό κοντά στα 2 εκ. ευρώ, με τις συζητήσεις να πραγματοποιούνται σε καλό κλίμα.

Από εκεί και πέρα, o Στέφαν Σβαμπ έχει δώσει τα χέρια με τον Δικέφαλο για νέο συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Τέλος, ο Τόμας Κεντζιόρα έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο με την Ντιναμό Κιέβου, όμως εκτιμάται πως θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και θα υπογράψει και εκείνος νέο συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς, στους οποίους απέκτησε ρόλο βασικού στο δεύτερο μισό της σεζόν ως στόπερ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ