Άρης: Επισημοποιείται η παραμονή του Κουέστα

Άρης: Επισημοποιείται η παραμονή του Κουέστα

Στο σημερινό τελικό ραντεβού που θα έχουν οι εκπρόσωποι του Ισπανού τερματοφύλακα με τους ανθρώπους του Άρη, αναμένεται να οριστικοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών, ενώ ο παίκτης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μόνο τα τυπικά φαίνεται ότι απομένουν για την ανανέωση της συνεργασίας του Άρη με τον Χουλιάν Κουέστα για τα επόμενα τρία χρόνια. Στη συνάντηση που είχαν χθες (31/5) με τους εκπροσώπους του Ισπανού τερματοφύλακα υπήρξε οριστική συμφωνία.

Κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί και επίσημα στο σημερινό ραντεβού που θα έχουν οι δυο πλευρές. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ισπανός τερματοφύλακας θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο του, ενώ αν το εξαντλήσει, θα έχει φορέσει, συνολικά, για εννιά χρόνια τη φανέλα του Άρη.

Διαβάστε επίσης: Ο «κρυφός άσος» του Μέντι ήταν ο Γιόβετιτς

Η παραμονή του Χουλιάν Κουέστα είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που είχε ζητήσει από τους διοικούντες την ΠΑΕ ο Άκης Μάντζιος. Οι άνθρωποι του Άρη, μετά την ανακοίνωση της παραμονής του Κουέστα, αναμένεται να στρέψουν την προσοχή τους και στην υπόθεση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Φαμπιάνο, που είναι, όμως, πιο δύσκολη περίπτωση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ