Στην πόρτα της εξόδου ο Αραούχο: Μια ανάσα από το διαζύγιο

Στην πόρτα της εξόδου ο Αραούχο: Μια ανάσα από το διαζύγιο

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο δεν μένει πια εδώ.

Σέρχιο Αραούχο; Στην πόρτα της εξόδου. Και όσο για την ΑΕΚ; Προσπαθεί να μετριάσει τις εντυπώσεις, μοιράζοντας στο ρεπορτάζ της πως από τη στιγμή που ο Αργεντινός δεν απάντησε στη προ δύο μηνών πρόταση ανανέωσης, προκάλεσε ο ίδιος το διαφαινόμενο διαζύγιο

Τι ισχύει; Προφανώς το ξέρουν μόνο οι ίδιοι. Η ουσία είναι πως ο Σέρχιο Αραούχο έφυγε από την Ελλάδα χωρίς ούτε ο ίδιος, ούτε η ΑΕΚ να επιδιώξουν μια συνάντηση για το συμβόλαιο που λήγει σε λίγες μέρες. Άρα λοιπόν όλα μοιάζουν να έχουν πάρει το δρόμο τους για τον Αργεντινό με τα 179 ματς καριέρας, τα 48 γκολ και τις 25 ασίστ. Ένας από τους σημαντικότερους ξένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του club.

Με βάση όσα κυκλοφορούν; Η πρόταση της ΑΕΚ ήταν της τάξης του 1 εκατ ευρώ ετησίως για 2+1 χρόνια. Στην εποχή όμως που οι «νέοι κόσμοι» του ποδοσφαίρου άλλαξαν θεματικά την αγορά και τους οικονομικούς όρους, ένας ποδοσφαιριστής με το βιογραφικό του Σέρχιο Αραούχο στα 32 του προφανώς και μπορεί να βρει καλύτερους όρους για το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του. Ίσως στις Ηνωμένες Πολιτείες που έχουν συγκεντρώσει πλέον πάρα πολλούς Αργεντινούς. Ίσως πάλι και πιο… κοντά!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ