Το «αντίο» του Μπερνάρ: «Κερδίσαμε ένα Κύπελλο, μπορούσαμε περισσότερα, σας ευχαριστώ όλους» (pic)

Το «αντίο» του Μπερνάρ: «Κερδίσαμε ένα Κύπελλο, μπορούσαμε περισσότερα, σας ευχαριστώ όλους» (pic)

Με μήνυμά του στο Instagram ο Μπερνάρ αποχαιρέτησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού και έκανε τον απολογισμό του από τα δύο χρόνια παρουσίας του στην ομάδα.

Μετά από 2 χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό ο Μπερνάρ επιστρέφει στην Βραζιλία καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μινέιρο

Με μήνυμά του στο Instagram ο έμπειρος άσος αποχαιρέτησε τον κόσμο της ομάδας και έκανε τον απολογισμό του.

Διαβάστε επίσης: Ο Θρύλος είναι η μεγαλύτερη δύναμη της χώρας

Η ανάρτηση του Μπερνάρ:

«Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω τους πάντες, θα ήταν πολύ λάθος να αναφέρω ονόματα, γιατί ήταν τόσοι πολλοί αυτοί που με βοήθησαν απ’ την πρώτη μέρα που έφτασα στην Ελλάδα. Δύο έντονα χρόνια, μου έδειξαν μια χώρα εντελώς ερωτευμένη με το ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ για την στοργή και την αγάπη τους “πράσινους” οπαδούς, τους συμπαίκτες μου και όλους τους εργαζόμενους στο σύλλογο.

Τώρα θα είμαι από μακριά στηρίζοντας και στέλνοντας θετική ενέργεια. Αυτό το κλαμπ χρειάζεται και αξίζει να επιστρέψει στις δόξες του παρελθόντος. Ευχαριστώ για την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα και να μπω στην ιστορία της ομάδας, κερδίσαμε ένα κύπελλο, μπορούσαμε να κερδίσουμε περισσότερα. Μια αγκαλιά σε καθέναν από εσάς, με στοργή, Μπερνάρ».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bernard Duarte (@bernard)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ