Άρης: Κρίσιμο ραντεβού με Μάντζιο

Άρης: Κρίσιμο ραντεβού με Μάντζιο

Οι άνθρωποι του Άρη αναμένεται να έχουν σήμερα (30/5) συνάντηση με τον Έλληνα τεχνικό, αναφορικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους, ενώ στη συνέχεια θα τεθεί επί τάπητος και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κρίσιμη θα πρέπει να θεωρείται η σημερινή (30/5) ημέρα, σε ότι αφορά την παραμονή του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία του Άρη. Ο Έλληνας τεχνικός, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στα τέλη του επόμενου μήνα, θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων.

Οι δυο πλευρές αναμένεται να θέσουν επί τάπητος τα δεδομένα, σε ότι αφορά την ανανέωση της συνεργασίας τους και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι διοικούντες τον Άρη έχουν εκφραστεί θετικά για το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον πάγκο ο Άκης Μάντζιος.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Φιορεντίνα 1-0: Με ένα όνειρο τρελό – Όνειρο πραγματικό

Θα περιμένουν να διαπιστώσουν και τις προθέσεις του Έλληνα τεχνικού. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα το θέμα του προπονητή, προκειμένου να προχωρήσει στη συνέχεια ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ