Άρης: Ο Μορόν και ο Κούης

Ο Ισπανός επιθετικός αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 20 γκολ, ενώ ο παλαίμαχος άσος ήταν ο τελευταίος που είχε πετύχει κάτι ανάλογο για τον Άρη, πριν από 43 χρόνια.

Το καταπληκτικό σε εκτέλεση γκολ του Λορέν Μορόν στο χθεσινό (19/5) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν στάθηκε αρκετό για τον Άρη, προκειμένου να αποφύγει την ήττα. Ήταν, πάντως, το εικοστό τέρμα που σημείωσε ο Ισπανός επιθετικός, που αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι χρειάστηκε να περάσουν 43 χρόνια, προκειμένου παίκτης του Άρη να φτάσει, ξανά στη συγκεκριμένη διάκριση. Συγκεκριμένα, ο Ντίνος Κούης ήταν αυτός που το είχε πετύχει, πετυχαίνοντας 21 γκολ το 1981.
Ο παλαίμαχος παίκτης, μάλιστα, είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Άρη με 142 γκολ, ενώ κατέχει και το ρεκόρ συμμετοχών με 473. Ο Μορόν, πάντως, θα έχει την ευκαιρία να προσθέσει και άλλα γκολ στη συνολική συγκομιδή του για την την τρέχουσα σεζόν, στον σαββατιάτικο (25/5) τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από