Τερίμ τέλος για τον Παναθηναϊκό- Με τον βοηθό του Γιοβάνοβιτς οι Πράσινοι

Τερίμ τέλος για τον Παναθηναϊκό- Με τον βοηθό του Γιοβάνοβιτς οι Πράσινοι

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Ο Χρήστος Κόντης αντί του Φατίχ Τερίμ

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και όπως όλα δείχνουν; Φατίχ Τερίμ τέλος για τους Πράσινους δύο ματς πριν το φινάλε της σεζόν.

Πριν το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο αλλά και τον τελικό του κυπέλλου με τον Άρη (25/5). Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη; Ο Χρήστος Κόντης και η επιλογή είναι απο μόνη της πολύ ενδιαφέρουσα. Διότι υπηρεσιακός θα είναι ο βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Διαβάστε επίσης: Αν ο Ολυμπιακός ήταν στη θέση της ΑΕΚ…

Θα μπορούσε αυτή η επιλογή να ρίξει ξανά γέφυρες για τον Σέρβο σε μια εποχή που οι φίλοι του Παναθηναϊκού οργανώνουν ως και συλλαλητήριο για την απομάκρυνση του Γιάννη Αλαφούζου με βασικό επιχείρημα την απόλυση Γιοβάνοβιτς;

Αυτό δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς. Το σίγουρο είναι πως ο Κόντης μπαίνει σε γνώριμα αποδυτήρια. Και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βρίσκουν απέναντι ένα γνώριμο πρόσωπο που μπορεί να προσφέρει αν μη τι άλλο ηρεμία.

Μετά το τέλος του Γιοβάνοβιτς απ’ τον Παναθηναϊκό, ο Κόντης ανέλαβε τις τύχες του Βόλου. Εκεί τα πήγε εξαιρετικά ειδικά στα πλέι άουτ, όπου κι έσωσε την ομάδα της Μαγνησίας, η οποία για πολλούς έμοιαζε με καταδικασμένη λίγο πριν το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Άμεσος συνεργάτης του αν τελειώσει το θέμα όπως φαίνεται, θα είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ήταν μαζί με τον Κόντη και στον Βόλο.

Και έχει ενδιαφέρον και κάτι ακόμη: Ο Κόντης γίνεται μετά τον Σωτήρη Συλαίδόπουλο ο δεύτερος προπονητής που εργάζεται σαν υπηρεσιακός και στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό. Είχε περάσει λίγο πριν την εποχή Μαρτίνς ο Έλληνας τεχνικός απο τον Ρέντη.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ