H ομιλία του Σβαμπ πριν το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Θα βγούμε έξω σαν πεινασμένα λιοντάρια…» (vid)

H ομιλία του Σβαμπ πριν το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Θα βγούμε έξω σαν πεινασμένα λιοντάρια…» (vid)

Ο Στέφαν Σβαμπ έκανε μια αρχηγική ομιλία στους συμπαίκτες του πριν από την έναρξη του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, παρακινώντας τους παίκτες του Δικεφάλου να βγουν στο γήπεδο αποφασισμένοι για την νίκη

Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε ζωντανός στην μάχη του τίτλου, αφού επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού στην Τούμπα για την εξ αναβολής, 6η αγωνιστική των play-offs, και πλέον βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, δύο «στροφές» πριν την ολοκλήρωση της Super League.

Ενδεικτική του κλίματος που επικρατούσε στο στρατόπεδο του Δικεφάλου ήταν η ομιλία του αρχηγού Στέφαν Σβαμπ προς τους συμπαίκτες στα αποδυτήρια των ασπρόμαυρων, με τον Αυστριακό να τους παρακινεί να βγουν στο γήπεδο αποφασισμένοι για την νίκη.

Διαβάστε επίσης: Χαμός για την Ευρώπη: Ο εξασφαλισμένος ΠΑΟΚ, οι τελικοί Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ο… Άρης

«Παιδιά είμαστε όλοι μαζί, όπως είμαστε από την αρχή της σεζόν έτσι και σήμερα θα βγούμε στο γήπεδο όλοι μαζί για να παλέψουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είμαστε στο μάξιμουμ της ενέργειας μας και πρέπει να βγάλουμε αυτή την ενέργεια από το πρώτο λεπτό.

Θα πάμε στις προσωπικές μονομαχίες και θα τις κερδίσουμε. Θα είμαστε επιθετικοί. Θα τους…φάμε από την αρχή. Θα βγούμε έξω σαν λιοντάρια που δεν έχουν φάει πέντε ημέρες . Είμαστε πεινασμένοι και θα βγούμε έξω για να πάρουμε τη νίκη», είπε στους συμπαίκτες του ο Αυστριακός.

Δείτε την ομιλία του Σβαμπ στα αποδυτήρια της Τούμπας:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ