Ο ΠΑΟΚ πάει Ολλανδία για την προετοιμασία του

Ο ΠΑΟΚ πάει Ολλανδία για την προετοιμασία του

Η φετινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία θα γίνει σε δύο φάσεις. Το πρώτο θα είναι από σήμερα έως της 3 Ιουλίου και το δεύτερο 8/7 έως 17/7.

Πριν από λίγη ώρα ο ΠΑΟΚ πέταξε από τη Θεσσαλονίκη για το Ντίσελντορφ και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Χορστ της Ολλανδίας για το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας του. Εκεί θα μείνει (στις εγκαταστάσεις του Park Hote) έως τις 03 Ιουλίου.

Μετά η ομάδα θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη (3-7 Ιουλίου) και θα κάνει κάποιες προπονήσεις στη Νέα Μεσημβρία, ενώ στις  8 Ιουλίου ο Δικέφαλος θα μεταβεί ξανά στην Ολλανδία, αλλά αυτή τη φορά στο Όστερμπεκ όπου θα παραμείνει ως τις 17 Ιουλίου.

Στα δύο κομμάτι της προετοιμασία που θα γίνουν στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ θα δώσει έξι φιλικά (τρία στην πρώτη φάση και άλλα τρία στη δεύτερη).

Στην αποστολή που πέταξε για το εξωτερικό συμμετέχει και ο Λέο Ζαμπά, ο οποίος υπέγραψε χθες (21/6) και ανακοινώθηκε επίσημα από τον ΠΑΟΚ σήμερα (22/6) το πρωί.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου πήρε μαζί του στην προετοιμασία 28 παίκτες και συγκεκριμένα τους: Γλύκο, Πασχαλάκη, Ρέι, Σιαμπάνη, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζά, Χατσερίδη, Μιχόγεβιτς, Βιεϊρίνια, Λεβέκ, Μάτος, Κίτσιου, Χαρίση, Μουλέν, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπαλογιάννη, Σάκχοφ, Λάμπρου, Ενρίκε, Λημνιό, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Μυστακίδη, Κουλούρη και Ζαμπά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ