Μορόν: «Ελπίζουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο» (vid)

Μορόν: «Ελπίζουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο» (vid)

Στο πλαίσιο της βράβευσής του ως ο κορυφαίος παίκτης στη Stoiximan Super League για τον μήνα Μάρτιο, o Ισπανός επιθετικός του Άρη αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο της ομάδας του

Απόλυτα συνειδητοποιημένος για το τι σημαίνει για την ομάδα του αλλά και τους οπαδούς της η κατάκτηση του Κυπέλλου, εμφανίστηκε ο Λορέν Μορόν, στις δηλώσεις του στα πλαίσια της βράβευσης του ως ο κορυφαίος παίκτης στη Stoiximan Super League για τον μήνα Μάρτιο.

Ο Ισπανός επιθετικός αναφέρθηκε, ακόμα, στη συμβολή των συμπαικτών του στο να πετύχει τη συγκεκριμένη διάκριση, ενώ ευχαρίστησε και τους οπαδούς του Άρη για τη συμπαράσταση τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη βράβευση του: «Χαίρομαι που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο. Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς όλης της ομάδας, αλλά και προσωπικής και γι΄ αυτόν τον λόγο είμαι χαρούμενος. Ευχαριστώ τους οπαδούς που με στηρίζουν πάντα και όλη την ομάδα που με έκανε να πάρω αυτό το βραβείο».

Για το τέλος της σεζόν: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Όλη η ομάδα δουλεύει σκληρά για τους αγώνες που ακολουθούν, αλλά κυρίως για τον τελικό του Κυπέλλου. Για τον οποίον τόσο οι οπαδοί μας αλλά και η πόλη, όσο και εμείς, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Ελπίζουμε να κερδίσουμε, κάτι που θέλει και όλος ο κόσμος».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ