Γλέντι στο «X» για τον Αλμέιδα: «Αν τον καλούσαν, θα έπρεπε και να τον τιμωρήσουν» (pics)

Γλέντι στο «X» για τον Αλμέιδα: «Αν τον καλούσαν, θα έπρεπε και να τον τιμωρήσουν» (pics)

Ο Αλμέιδα δεν κλήθηκε για μια φορά ακόμη από την Δικαιοσύνη. Και…

Αν το γέλιο μακραίνει όντως τη ζωή, αν μη τι άλλο το ποδόσφαιρο, οι θεσμοί, ακόμη και ο αρμόδιος Υπουργός επιτελούν κοινωνικό έργο. Και μάλιστα σε κάθε ευκαιρία. Ήδη από χθες το βράδυ σε κάθε συζήτηση για μπάλα βλέπεις τουλάχιστον έναν να χαμογελά με νόημα.

Ναι, από χθες. Από την ώρα που το περίφημο βίντεο με τον Ματίας Αλμέιδα να βουτάει από τον «λαιμό» έναν Αξιωματικό της ΥΑΒΑΧ κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Από χθες το βράδυ ήταν σχεδόν βέβαιοι άπαντες ότι ο Αργεντινός προπονητής δεν θα τιμωρηθεί. Ότι δεν θα κληθεί καν σε απολογία για την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του.

Είναι που το ίδιο έγινε και στο Αγρίνιο μετά την γνωστή χειρονομία στους φίλους του Παναιτωλικού; Είναι.. κληρονομικό χάρισμα; Δεν έχει σημασία. Η ουσία είναι πως όντως η προφητεία εκπληρώθηκε. Καμιά αναφορά στο φύλλο αγώνα για τον Αλμέιδα. Καμία κλήση του φυσικά και σε απολογία.

Ποια είναι η αντίδραση σε αυτή την εξέλιξη; Είπαμε. Το γέλιο που μακραίνει τη ζωή. Του δίνουν και καταλαβαίνουν αρκετοί με τις ατάκες τους… Φαρμάκι. Ας προσέχουν βεβαίως. Διότι εκείνοι μπορεί κάποια στιγμή να κληθούν από την αθλητική Δικαιοσύνη! Τουλάχιστον πιο πιθανό είναι να συμβεί σε εκείνους κάτι τέτοιο, από το να συμβεί στον Αλμέιδα.

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο «Χ»:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ