ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Live Streaming

Όλα τα βλέμματα στην Τούμπα. Εκεί που ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 8η αγωνιστική των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος (19:30).

Δεύτερο διαδοχικό ματς μακριά από τη νίκη για τον ΠΑΟΚ. Ο αποκλεισμός από την Κλαμπ Μπριζ στο Europa Conference League φαίνεται να τον έχει αποσυντονίσει, κάτι που αποτυπώνεται και στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Στο 1-1 έμεινε με τη Λαμία η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, μια γκέλα που δεν αποκλείεται να αποδειχθεί καταδικαστική.  Πετάει διαδοχικές ευκαιρίες στα σκουπίδια ο δικέφαλος του βορρά και βλέπει την υπόθεση τίτλος να χλομιάζει αρκετά. Ουσιαστικά, οι ασπρόμαυροι αναζητούν μονάχα το τρίποντο στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για επιστροφή στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, έχοντας μαζέψει 68 πόντους. Παράλληλα, έχει και ένα ματς λιγότερο. Αυτό με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Στα αγωνιστικά, ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία κι ατομικό στο γήπεδο και θα είναι ο μοναδικός απόντας για τον δικέφαλο κόντρα στην Ένωση, αφού επιστρέφει από την τιμωρία του κι ο Αντριγια Ζίβκοβιτς.

Με την ψυχολογία στα ύψη ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα η ΑΕΚ. Ορίζει τη μοίρα της η Ενωση και θέλει να καθαρίσει από απόψε το πρωτάθλημα. Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, κάτι που φάνηκε και την Τετάρτη. Πάρτι έστησαν κόντρα στον Παναθηναϊκό οι «κιτρινόμαυροι» και ο δείχτης του σκορ εύκολα θα μπορούσε να ξεπεράσει το 3-0. Πάντα στην κορυφή με 75 πόντους η Ενωση, θέλει να αρπάξει από τα… μαλλιά την ευκαιρία που της έχει παρουσιαστεί. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, σε ακόμη ένα παιχνίδι, ο Ματίας Αλμέιδα δε θα έχει στη διάθεσή του τον Άρολντ Μουκουντί. Παράλληλα, ο Αργεντινός τεχνικός δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε ανακάτεμα της τράπουλας στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ