STOIXIMAN SUPERLEAGUE
![Με ποιον θα έπαιζαν στα play off ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αν ολοκληρωνόταν σήμερα η Euroleague](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/6369299-300x200.jpg)
Τη νέα του φανέλα για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019 αναμένεται να παρουσιάσει σύντομα ο Παναιτωλικός του Τραϊανού Δέλλα.
Η ομάδα του Αγρινίου το μεσημέρι της Δευτέρας ανάρτησε στα social media μια φωτογραφία, στην οποία ένας κεραυνός σκίζει έναν βράχο και από μέσα «αποκαλύπτεται» η νέα φανέλα των «καναρινιών». Η φωτογραφία συνοδεύτηκε από το παρακάτω μήνυμα: «Η σχεδίαση ολοκληρώθηκε, η παραγωγή άρχισε. Οι εμφανίσεις της νέας σεζόν θα αποκαλυφθούν σύντομα…».
Οσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι, η διοίκηση του Παναιτωλικού και ο Ελληνας τεχνικός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με αρκετούς ποδοσφαιριστές και αναμένεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση για τη φανέλα: