Ολυμπιακός: Στον… ιστό του Στέφαν Γιόβετιτς (vids)

Ολυμπιακός: Στον… ιστό του Στέφαν Γιόβετιτς (vids)

Ο Ολυμπιακός είχε εύκολο απόγευμα στην Λαμία επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 5-1, με τον Στέφαν Γιόβετις να συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του.

Ο Ολυμπιακός με μεγάλο πρωταγωνιστή των Στέφαν Γιόβετιτς, πέρασε αναίμακτα από την Λαμία (5-1) μείωσε κι άλλο την διαφορά του από την κορυφή της βαθμολογίας και πλέον προετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις με την Φενέρμπαχτσε στους «8» του Conference League.

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός συνέχισε τις υψηλές… πτήσεις τους για ακόμη ένα παιχνίδι και αποδείχθηκε κομβικός ώστε οι Πειραιώτες να έχουν εύκολο απόγευμα.

Διαβάστε επίσης: Η αλήθεια για την αλλαγή του Ζέλσον και το πλάνο Ολυμπιακού, Μεντιλίμπαρ για τον Πορτογάλο

Ο Γιόβετιτς, ειδικά από το γκολ που έδινε σκορ πρόκρισης απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ δείχνει να έχει γυρίσει τον… διακόπτη και πλέον να είναι από τους πιο επιδραστικούς παίκτες του Ολυμπιακού.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, πέρασε ως αλλαγή και σε κάθε επαφή του με την μπάλα στην άμυνα της Ένωσης υπήρχε ανισορροπία, όπως στην διπλή ευκαιρία που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» στο 82ο λεπτό, όταν δεν κατάφερε να βρει εστία μετά την απόκρουση του Αθανασιάδη σε σουτ του Τσικίνιο.

Στο παιχνίδι με τον Άρη, από δική του πάσα ο Ελ Κααμπί κερδίζει το πέναλτι το οποίο στη συνέχεια δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ, δίνει την ασίστ στο τέρμα του Ποντένσε στο 60ο λεπτό και η γενικότερη εικόνα του στην αναμέτρηση ήταν εξαιρετική, κινούμενος πίσω από τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό.

 

Χτες στην Λαμία, ήρθε η ώρα και για το δικό του γκολ. Μετά από γύρισμα του Ζέλσον Μάρτινς, ο Γιόβετις θα κάνει εξαιρετική προσποίηση με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να πέφτει στο χορτάρι και ο Μαυροβούνιος να εκτελεί τον Κοσέλεφ, μέσα από την μικρή περιοχή.

Στα τελευταία δύο παιχνίδια που έχει ξεκινήσει βασικός ο Γιόβετιτς, έχει συνολικά 117 ενέργειες με την μπάλα, 61/84 (72%) εύστοχες μεταβιβάσεις, 5/7 εύστοχες μακρινές πάσες, 3/7 πετυχημένες ντρίπλες, 1 γκολ, 1 ασίστ και 1 κερδισμένο πέναλτι.

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός, κινείται εξαιρετικά στα μεσοδιαστήματα, περιφερειακά του εκάστοτε φορ και ξεκινά τις προσπάθειές του από μέσα και αριστερά, έξω από την περιοχή. Κάπως έτσι, δικαιολογεί απόλυτα το παρατσούκλι του «Spiderman», αφού γύρω από τον… ιστό του κινούνται όλοι οι συμπαίκτες του, κατά την παρουσία του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ