Άρης: Με επιστροφές στην ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό

Άρης: Με επιστροφές στην ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό

Η ομάδα του Μάντζιου θα παραταχθεί με αλλαγές στο βασικό σχήμα στο σημερινό (3/4, 19.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την τρίτη σερί νίκη της στα πλέι οφ

Ο Άρης έχει κάνει το απόλυτο μέχρι στιγμής στα πλέι οφ και θα πάει για την τρίτη σερί νίκη του στη σημερινή (3/4, 19.00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Άκης Μάντζιος ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Λαμία. Ο Μοντόγια αναμένεται να επιστρέψει στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής και να αντικαταστήσει τον Φεράρι.

Ακόμα, ο Ρόουζ διεκδικεί τη θέση του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας, ενώ οι Σαμόρα και Σαβέιρο είναι υποψήφιοι για την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Ο Κουέστα θα είναι ο τερματοφύλακας σε σύστημα 4-2-3-1. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Ρόουζ και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Βερστράτε και Ζουλ θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και ένας εκ των Σαβέιρο ή Σαμόρα στην αριστερή. Ο Νταρίντα θα αγωνιστεί πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, ενώ δοκιμάστηκε και ο Ανσαριφάρντ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ