ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις – Ενοχλήσεις για Ράχμαν και Οζντόεφ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστεψαν στις προπονήσεις μετά από ρεπό τεσσάρων ημερών, με τους Μπάμπα Ράχμαν και Οζντόεφ να προπονούνται ατομικά, εξαιτίας ενοχλήσεων σε δικέφαλο και τετρακέφαλο αντίστοιχα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το τετραήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Δικέφαλο να πιάνει ξανά δουλειά.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των ασπρόμαυρων μπορεί να είναι σε δύο εβδομάδες και το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Super League, όμως με το ενδιαφέρον στρέφεται στο ιατρικό δελτίο, στο οποίο προστέθηκαν άλλα δύο ονόματα.

Διαβάστε επίσης: Τρελάθηκε ο Μπαρτζώκας με τον Μπαένα – Μπήκε στο παρκέ

Οι Ράχμαν Μπάμπα και Μαγκομέντ Οζντόεφ αντιμετωπίζουν μυϊκές ενοχλήσεις και δεν συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ από τους μακροχρόνια τραυματίες ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε ατομικό, ο Ζόαν Σάστρε ξεκίνησε τρέξιμο και ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνκγ συνέχισε την θεραπεία του. Από την σημερινή προπόνηση, φυσικά, απουσίαζαν οι διεθνείς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί με τις εθνικές τους ομάδες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Μετά από ένα απαραίτητο διάλειμμα, προκειμένου να ξεκουραστεί το μυαλό και το σώμα, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου επέστρεψε στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Τρίτης (19.03) κι έπιασε δουλειά για την τελική ευθεία της σεζόν.

Χωρίς τους διεθνείς, αλλά με τη ψυχολογία στα ύψη, παίκτες και τεχνικό επιτελείο σήκωσαν μανίκια. Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας, καθώς και οικογενειακό διπλό υψηλής έντασης.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε ατομικό στο γήπεδο, ο Ζόαν Σάστρε ξεκίνησε τρέξιμο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία.

Εκτός προπόνησης έμειναν και οι Μπάμπα και Οζντόεφ , οι οποίοι αποκόμισαν ενοχλήσεις σε δικέφαλο και τετρακέφαλο αντίστοιχα. Οι δύο ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Την Τετάρτη (20.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από