Πρίγιοβιτς : Τον θέλουν Ιταλοί και Τούρκοι

Σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr», ο Ραμαντάνι πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Πρίγιοβιτς και έχει ήδη αρχίσει να τον προτείνει σε ομάδες από την Ιταλία και την Τουρκία

Η παρουσία του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με την φανέλα του ΠΑΟΚ μπορεί να είναι αναιμική εκτός έδρας, αλλά μόνο και μόνο οι εντός έδρας εμφανίσεις του είναι ικανές να του δώσουν το πιο σημαντικό… σπρώξιμο στην καριέρα του.

Ο 27χρονος φορ σε πρόσφατη συνέντευξη του τόνισε πως το μυαλό του είναι στο πως θα βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει τον τίτλο, όμως ο νέος μάνατζερ, Φάλι Ραμαντάνι και η άμεση «επιρροή» του σε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ δεν θα… γλιτώσει ένα ακόμα μεταγραφικό σίριαλ, αρχής γενομένης από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

ΚΑΝΕΙ… ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΡΑΜΑΝΤΑΝΙ
Το δυναμικό του μπάσιμο από την ώρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ, αλλά και η φετινή εξαιρετική εκκίνηση στην σεζόν με πέντε γκολ σε 11 παιχνίδια με την «ασπρόμαυρη» φανέλα ήταν απλά η… αφορμή για να αρχίσει να ακούγεται το όνομα του στην «πιάτσα». Η κατάλληλη κίνηση του «Πρίγιο», πέραν των γκολ του, ήταν η αλλαγή μάνατζερ και συγκεκριμένα η συνεργασία του, με τον Φάλι Ραμαντάνι, που θεωρείται πλέον από τους μεγαλοατζέντηδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο Ραμαντάνι δεν είναι κανένας τυχαίος στον χώρο, έχοντας στο «πελατολόγιο» του, το μεγαλύτερο μέρος της εθνικής Σερβίας (Φέισα, Νάστασιτς, Λιάιτς, Μαξίμοβιτς, Μιλιβόγιεβιτς, Μάρκοβιτς, Τζούρισιτς), αλλά και παίκτες όπως οι Πέρισιτς, Μάρκος Αλόνσο, Κάλινιτς, Γιόβετιτς και Σεφέροβιτς.

Ο ΤΟΥΝΤΟΡ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ «ΕΠΑΦΗΣ»
Σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr», ο Ραμαντάνι πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Πρίγιοβιτς και έχει ήδη αρχίσει να τον προτείνει σε ομάδες από την Ιταλία και την Τουρκία, εκεί δηλαδή όπου έχει μεγαλύτερη επιρροή. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν και βρίσκονται σε επικοινωνία με τον Σέρβο μάνατζερ, προκειμένου να συλλέξουν περισσότερες πληροφορίες. Μάλιστα στην Τουρκία, ο ατζέντης του «Πρίγιο» έχει ακόμα μεγαλύτερη πρόσβαση και ειδικά στην Γαλατασαράι, αφού «πελάτης» του είναι ο τεχνικός της «τσιμ-μπομ» και πρώην του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ. Μπορεί η Γαλατά να έχει «χαλάσει» το όνομα της στην αγορά, μετά την καθυστέρηση της πληρωμής για την μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά είναι γεγονός πως αναζητά έναν σέντερ φορ για να πλαισιώσει τον Μπαφετιμπί Γκομίς για την κορυφή της επίθεσης και αν ο Ραμαντάνι «πείσει» τον Τούντορ τότε όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΜΠΡΑΪΤΟΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ
Είναι δεδομένο πως εκτός της «πέρασης» που έχει ο Πρίγιοβιτς σε ομάδες της «επιρροής» του Ραμαντάνι, για τον 27χρονο επιθετικό θα επανέλθουν τόσο η Μπράιτον, όσο και η Κρίσταλ Πάλας, όσο και η Μπράιτον. Αμφότερες αντιμετωπίζουν σοβαρό επιθετικό πρόβλημα στην έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ και ψάχνουν έναν φορ αγγλικού στυλ όπως ο «Πρίγιο» αλλά παράλληλα έχουν και οικονομική άνεση να δώσουν ακόμα και το ακριβές ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης που αναγράφεται στο συμβόλαιο του Σέρβου επιθετικού, αξίας 10.000.000 ευρώ. Οι σκάουτερ της Μπράιτον έχουν παρακολουθήσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και εντός του Γενάρη αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις, μιας που οι νεοφώτιστοι στην Πρέμιερ Λιγκ «καίγονται» για την απόκτηση φορ.

ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ Ο «ΠΡΙΓΙΟ»
Το είπε και το έκανε ο Μλάντεν Κρστάιτς. Ο Σέρβος ομοσπονδιακός τεχνικός έδωσε φανέλα βασικού στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο φιλικό με την Νότια Κορέα και μάλιστα τον κράτησε για 90 λεπτά στην αναμέτρηση, με το τελικό 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
Θετική βαθμολογία πήρε από τα περισσότερα σερβικά ΜΜΕ, ο Πρίγιοβιτς για την εμφάνιση του απέναντι στην Νότια Κορέα. Μάλιστα ο «Πρίγιο» έφτασε δυο φορές κοντά σε γκολ αλλά αστόχησε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από