Άρης: Ο τιμωρημένος Οντουμπάζιο και ο «γρίφος» στο αριστερό άκρο της άμυνας

Άρης: Ο τιμωρημένος Οντουμπάζιο και ο «γρίφος» στο αριστερό άκρο της άμυνας

Ο Άγγλος αμυντικός θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του στο σαββατιάτικο (15/2) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο Μοντόγια θα αγωνιστεί ως δεξιός μπακ για να τον αντικαταστήσει, ενώ ερωτηματικό αποτελεί το αν θα επιστρέψει στα πλάνα του Μάντζιου ο Φεράρι ή αν θα παίξει από αριστερά ο Φατόρε.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για τον σαββατιάτικο (17/2) εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ ο Άκης Μάντζιος έχει να αντιμετωπίσει τη δεδομένη απουσία του τιμωρημένου Οντουμπάζιο.

Ο Μοντόγια αναμένεται να επιστρέψει στη φυσική του θέση, στο δεξιό άκρο της αμυντικής γραμμής, προκειμένου να καλύψει το κενό, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο ποδοσφαιριστής που θα ξεκινήσει στο αριστερό.

Αυτό που θα ξεκαθαρίσει στις δοκιμές της ενδεκάδας, είναι το αν ο Μάντζιος θα συμπεριλάβει και πάλι στα αγωνιστικά του πλάνα τον Φεράρι, που έμεινε εκτός στα δυο τελευταία παιχνίδια, ή αν θα επιλέξει την αλχημεία με τον Φατόρε.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Οντουμπάζιο έχει συμπληρώσει δυο κίτρινες κάρτες και στα παιχνίδια Κυπέλλου, κάτι που σημαίνει ότι αν δεχθεί και τρίτη στον ημιτελικό με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θα χάσει τον τελικό, στην περίπτωση πρόκρισης της ομάδας του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ