Άρης: Ερωτηματικά για τέσσερις ενόψει Ατρομήτου

Άρης: Ερωτηματικά για τέσσερις ενόψει Ατρομήτου

Οι κιτρινόμαυροι στρέφουν την προσοχή τους στο σαββατιάτικο (17/2) παιχνίδι στο Περιστέρι και ο Μάντζιος περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση των τραυματιών Τζούρασεκ, Φαμπιάνο και Ζουλ, ενώ θα αποφασίσει για την επιστροφή του Φαμπιάνο.

Ο Άρης πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στον χθεσινό ημιτελικό με τον Παναιτωλικό και απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ στρέφει, πλέον, την προσοχή του στην εκτός έδρας σαββατιάτικη (17/2) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Ο Άκης Μάντζιος περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Τζούρασεκ, Ζουλ και Φαμπιάνο, που προέρχονται από τραυματισμούς και δεν είναι απόλυτα έτοιμοι.

Διαβάστε επίσης: Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Σοσιεδάδ και Λάτσιο – Μπάγερν στην δεύτερη μέρα των «16» του Champions League

Ακόμα, ερωτηματικό παραμένει το αν ο προπονητής του Άρη θα επαναφέρει στην αποστολή τον Φεράρι, που έμεινε εκτός από τους δυο τελευταίους αγώνες, με απόφαση του Μάντζιου.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο προπονητής του Άρη θα κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, που έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στο Αγρίνιο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ