Άρης: Χωρίς Κουέστα και Μπράμπετς αλλά με Ρόουζ στην Κηφισιά

Άρης: Χωρίς Κουέστα και Μπράμπετς αλλά με Ρόουζ στην Κηφισιά

Οι κιτρινόμαυροι ταξιδεύουν στην Αθήνα για τον αυριανό (27/1) αγώνα χωρίς τον τραυματία Ισπανό τερματοφύλακα και τον τιμωρημένο Τσέχο στόπερ, ενώ αντίθετα επέστρεψε στην αποστολή ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός.

Ο Χουλιάν Κουέστα δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που νιώθει στη μέση και τέθηκε νοκ άουτ από το αυριανό (27/1) εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με την Κηφισιά, ενώ ο Χουτεσιώτης αναμένεται να τον αντικαταστήσει.

Ακόμα, εκτός έμεινε και ο τιμωρημένος Μπράμπετς, ενώ αντίθετα επέστρεψε στην αποστολή ο Ρόουζ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά (27/01), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο Καισαριανής «Μ. Κρητικόπουλος» (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Fabiano Leismann, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Manu Garcia, Doukoure, Durasek, Suleymanov, Menendez, Zamora, Saverio, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Brabec (τιμωρημένος), Jean Jules Mvondo (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Cuesta (λόγω ενοχλήσεων στη μέση), Pardo, Rupp, Matarrita, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Αγοραστός».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ