STOIXIMAN SUPERLEAGUE
Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κασναφέρη ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα αντιπροέδρου.
Ο παλαίμαχος διαιτητής έχει 10ετή εμπειρία σαν παράγοντας, έχοντα περάσει από την Ξάνθη την περίοδο 2008-2017 (τιμ μάνατζερ), ενώ από τον Μάιο του 2017 βρέθηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης σαν Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ.
Ο Κασναφέρης πλέον θα είναι ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, ενώ θα έχει αυξημένες αρμο0διότητες και στην λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βοιωτών:
«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει τον νέο αντιπρόεδρο του Δ.Σ της ομάδας, τον κ. Κασναφέρη Γεώργιο. Παράλληλα ο κ. Κασναφέρης αναλαμβάνει τη διεύθυνση του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Λεβαδειακός».
MUST READ
Μεγάλος Διαγωνισμός to10.gr – Δώρο 5 διπλές προσκλήσεις για την αναμέτρηση Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από