Ντέμης για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Εγώ δεν θα έδινε πέναλτι στον Βέρμπιτς – Δεν έβγαλαν κάτι περίεργο ο διαιτητής και VAR» (vid)

Ντέμης για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Εγώ δεν θα έδινε πέναλτι στον Βέρμπιτς – Δεν έβγαλαν κάτι περίεργο ο διαιτητής και VAR» (vid)

Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη για τη διαιτησία στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το παιχνίδι συνολικά.

Μέσω της εκπομπής του στη NOVA ο Ντέμης Νικολαΐδης πήρε θέση για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό αλλά και για την κουβέντα που σηκώθηκε γύρω από τη διαιτησία του ματς.

Διαβάστε επίσης: Πένθος στον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο θρυλικός Γιώργος Δαρίβας

Όσα είπε ο Ντέμης:

Για τη διαιτησία: «Αυτός ο διαιτητής πολλές φάσεις θα μπορούσε είτε να σφυρίξει από τη μία, είτε από την άλλη, ή και καθόλου. Ο Γκατσίνοβιτς έπεσε και έδιωξε τη μπάλα με το χέρι. Δεν μπορεί να επέμβει το VAR. Το πέναλτι δεν το είδε, φαίνεται ότι ο Πινέδα βρίσκει τον Βέρμπιτς. Για να μην τον φώναξε ο VAR σημαίνει ότι συμφωνεί με τον διαιτητή. Γιατί συμφωνεί μαζί του; Υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Μου θύμισε μία φάση του Μασούρα στις Σέρρες. Θα μπορούσε να δώσει πέναλτι, εγώ δεν τα δίνω αυτά τα πέναλτι. Εγώ σφυρίζω δύσκολα τέτοια πέναλτι. Στην Ελλάδα, όμως, δίνονται, όποτε θα μπορούσε να το δώσει.

Δεν μου έβγαλαν κάτι περίεργο διαιτησία και VAR. Δεν ήθελαν να παίξουν υπέρ κάποιας ομάδας. Και η εξέταση για το φάουλ στον Μπερνάρ ήταν μία δύσκολη φάση, δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση με τον Βαγιαννίδη, υπάρχει στον Ζέκα. Είναι κρίμα να ασχοληθούμε με τη διαιτησία, ξέρω τι σημαίνει να σε σφάζει η διαιτησία. Έγινε και ένα λάθος, εύχομαι στο τέλος της χρονιάς να είναι μοιρασμένα τα λάθη, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το αγωνιστικό είπε μεταξύ άλλων: «Ήταν ωραίο ματς, κρίμα που δεν ήταν γεμάτο γήπεδο, θα ήταν πιο όμορφο. Μας ξενίζει η εικόνα, άδεια καθίσματα γύρω-γύρω. Όχι σπουδαία ποιότητα και ποδόσφαιρο, αλλά μεγάλη ένταση και από τους δύο. Ο ένας χαλούσε το παιχνίδι του άλλου. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο α’ μέρος, στο β’ η ΑΕΚ», συμπλήρωσε. «Και με τον Ολυμπιακό που η ΑΕΚ δεν ήταν καλή, έχει τη νοοτροπία να προσπαθεί μέχρι το 90′ και αυτό είναι ανεκτίμητο. Η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει και στο τέλος πήγε να πάρει το ματς».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ