Έτοιμη για το ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ

Έτοιμη για το ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ που θέλει νίκη για να πιάσει κορυφή στη βαθμολογία για πρώτη φορά φέτος.

Η μοναδική ομάδα από τους Big-4 που δεν έχει… κάτσει ούτε για μία μέρα στην κορυφή της βαθμολογίας μέχρι τώρα στη Super League είναι η ΑΕΚ. Και το βράδυ της Κυριακής (14/1, 20:30) η Ένωση θέλει να βάλει τέλος σε αυτό το στατιστικό, κάτι που θα καταφέρει εφόσον νικήσει στο μεγάλο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας τον Παναθηναϊκό.

Το απόγευμα του Σαββάτου οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο παιχνίδι και όπως συνηθίζουν το τελευταίο διάστημα, δεν ανακοίνωσαν αποστολή. Σύμφωνα πάντως με την ενημέρωση της ΑΕΚ, κάποιο νέο πρόβλημα δεν προέκυψε και θεωρητικά όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα-Ιταλία 7-6: «Χάλκινη» η Ελλαδάρα μας και πρόκριση στο Παρίσι (vid)

Πλην ίσως του Κώστα Γαλανόπουλου που είχε κάποιες ενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες και έχασε προπονήσεις. Από εκεί και πέρα, οι μοναδικοί απόντες είναι οι διεθνείς Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Μουκουντί και Ζίνι που ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους σε Κύπελλο Εθνών Αφρικής και Ασιατικό Κύπελλο.

Όσο για τα πλάνα του Αλμέιδα, δεν αποκλείεται η ενδεκάδα που θα επιλέξει να παρατάξει ο Αργεντινός να είναι ίδια με εκείνη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αλλαγή φαίνεται πως θα υπάρξει σε περίπτωση μόνο που κάποιος δεν είναι στο 100% για να ξεκινήσει βασικός.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ ανακοίνωσε μέσω των social media πως αύριο στις 19:24 θα παρουσιάσει και την επετειακή φανέλα για τα 100 χρόνια της ομάδας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ