Άρης: Ξεκαθαρίζει για τον Ζουλ

Άρης: Ξεκαθαρίζει για τον Ζουλ

Ο Καμερουνέζος χαφ θα υποβληθεί σήμερα (11/1) σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του, μετά τον τραυματισμό του στον τετρακέφαλο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αγωνία επικρατεί στους ανθρώπους του Άρη για την κατάσταση της υγείας του Ζαν Ζουλ. Ο Καμερουνέζος χαφ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο χθεσινό (10/1) παιχνίδι με την ΑΕΚ, στάθηκε, όμως, άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στον τετρακέφαλο και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σήμερα σε ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του. Απο τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας θα εξαρτηθεί και η συμμετοχή του στη ρεβάνς (17/1)του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Μονακό: Mε στόχο το 2Χ2 στην διαβολοβδομάδα και την τρίτη διαδοχική νίκη

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, πάντως, θεωρείται αμφίβολος. Το σίγουρο είναι οτι δεν θα αγωνιστεί στην κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση (14/1) με τον Παναιτωλικό. Τέλος, οι κιτρίνομαυροι είναι αισιόδοξοι οτι ο Βερστράτε θα καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και να παίξει στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ