Συμφώνησε με τον Ακαϊντίν ο Παναθηναϊκός – Τι αποκαλύπτουν οι Τούρκοι

Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι ο Ακαϊντίν έκλεισε στον Παναθηναϊκό - To10.gr είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον των «πράσινων» για τον 29χρονο αμυντικό

To10.gr είχε αποκαλύψει προ ημερών τις προχωρημένες διαπραγματεύσεις του Σαμέτ Ακαϊντίν με τον Παναθηναϊκό του Φατίχ Τερίμ. Και οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει οριστικά πλέον!

«Ο 29χρονος (13/03/1994) κεντρικός αμυντικός της Φενέρμπαχτσε, συμπατριώτης του νέου προπονητή των Πράσινων, είναι ο δεύτερος παίκτης που έχει στη λίστα του ο Τερίμ για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού. Και όπως και στην περίπτωση του Γκραβιγιόν, έτσι και σε αυτή του Σαμέτ Ακαϊντίν, οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο, με πρωταγωνιστή τον Τερίμ, αλλά και τον… Ατσούν Ιλιτσαλί.

Διαβάστε επίσης: Ο Αθλητικός Εισαγγελέας κ. Σπυρόπουλος θα θυμηθεί εκείνη τη δικογραφία για «στημένα παιχνίδια»;

Ο Mr Survivor φαίνεται ότι έχει ενεργοποιηθεί ώστε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στην ενίσχυσή του, κυρίως με τις επαφές του στο τουρκικό ποδόσφαιρο, αλλά και ανοίγοντας πόρτες στους Πράσινους», έγραφε το ρεπορτάζ του «10» στις 6 Ιανουαρίου.

Και πλέον φαίνεται πως η υπόθεση έχει προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω:

«Σε συμφωνία για τους όρους του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό έφτασε ο Σαμέτ Ακαϊντίν. Ο αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ήρθε στην Κωνσταντινούπολη για να συναντηθεί και να συμφωνήσει με την Φενέρμπαχτσε», αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου.

Για την ιστορία, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός αναμένεται να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό. Κάτι που σημαίνει ότι λογικά μεταξύ των Γκραβιγιόν και Σαμέτ Ακαϊντίν αποφάσισε να πάρει τον δεύτερο. Εκτός κι αν κάνει την έκπληξη και αποκτήσει και τους δύο…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από