Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος της Αδάνα Ντεμίρσπορ για συζητήσει με τον Τερίμ για μεταγραφές

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος της Αδάνα Ντεμίρσπορ για συζητήσει με τον Τερίμ για μεταγραφές

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Τουρκία ο αντιπρόεδρος της Αδάνα Ντεμίρσπορ, Μετίν Κορκμάζ, βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να συναντηθεί με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να… ξεψαχνίζει την αγορά με σκοπό την ενίσχυση του ρόστερ του ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο νέος τεχνικός του τριφυλλιού, Φατίχ Τερίμ ο οποίος έχει ξεκινήσει ιδανικά την θητεία του στον πάγκο της ομάδας, έχοντας 2/2 «τρέχει» για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, με τον πολύπειρο Τούρκο κόουτς να έχει κυκλώσει διάφορες περιπτώσεις από το πρωτάθλημα της χώρας του.

Διαβάστε επίσης: Η ανοχή της κυβέρνησης στο «διαρκές έγκλημα» του ποδοσφαίρου είναι πια συνενοχή

Μερικές από αυτές είναι και οι Γκραβιγιόν, Ακμπάμπα και Σάρι, οι οποίοι αμφότεροι ανήκουν στην Αδάνα Ντεμίρσπορ και βρίσκονται υπό παραχώρηση.

Για αυτό τον λόγο άλλωστε όπως αποκαλύπτουν και τα μέσα από την Τουρκία, ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Μετίν Κορκμάζ, ταξίδεψε στην Αθήνα για να συναντήσει τον Φατίχ Τερίμ σχετικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Η τουρκική ομάδα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και για αυτό τον λόγο έχει βγάλει στο… σφυρί τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ