Γκαρσία: «Ευχαριστώ τους παίκτες μου, ο πρώτος γύρος ήταν πολύ δύσκολος»

Ο Πάμπλο Γκαρσία, μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ ευχαρίστησε τους παίκτες του για την προσπάθειά τους, ενώ τόνισε ότι ο δεύτερος γύρος μπορεί να είναι καλύτερος με σκληρή δουλειά.

Ο Πανσερραϊκός έκανε την έκπληξη και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, ισοφαρίζοντας την ΑΕΚ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Θυμιάνη να εκμεταλλεύεται το λάθος του Αθανασιάδη και να γράφει το τελικό 2-2.

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της NOVA, και στις δηλώσεις που έκανε ευχαρίστησε τους παίκτες τους για τον πρώτο γύρο που έκανε, ενώ αναφέρθηκε και στην συνομιλία του με τον Ματίας Αλμέιδα.

Διαβάστε επίσης: Νέο πρόβλημα στον Ολυμπιακό: Εκτός και ο Μπιέλ

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάμπλο Γκαρσία στη NOVA μετά το 2-2 του Πανσερραϊκού με την ΑΕΚ:

«Ο πρώτος γύρος ήταν πολύ δύσκολος. Πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, πολλά παιχνίδια. Ήμασταν σε μία καλή στιγμή όταν ήταν να παίξουμε με τον Βόλο και αναβλήθηκε το ματς. Έχουμε μετά πολλούς παίκτες με κάρτες. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε κάθε ημέρα. Δεν έχουμε κόσμο στο γήπεδο. Εμείς ζούμε από τον κόσμο και τα εισιτήρια. Εχουμε πολλά προβλήματα να διορθώσουμε. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου. Εχουν δουλέψει πολύ και τους αξίζουν καλά Χριστούγεννα. Εχουμε ένα δύσκολο δεύτερο γύρο και δουλειά να βελτιωθούν».

Για τη νέα ισοπαλία με την ΑΕΚ;

«Με τις μεγάλες ομάδες προσπαθούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε ότι δεχόμαστε πολλά γκολ, αλλά πρέπει να δούμε τα γκολ που δεχόμαστε. Πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν είναι εύκολο να μείνουμε στην κατηγορία. Υπάρχουν σκληρές ομάδες. Ελπίζουμε να έρθει και ο κόσμος να μας βοηθήσει».

Για την αγκαλιά στον Αλμέιδα και τι είπαν;

«Οι καλοί άνθρωποι δεν έχουν χρώμα. Είναι πολύ καλός προπονητής. Πήρε το νταμπλ πέρυσι. αυτό που μετρούν είναι ο άνθρωποι. Πρώτα είμαστε άνθρωποι και μετά προπονητές ή ποδοσφαιριστές. Ολοι θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά όταν τελειώνει το ματς είμαστε φίλοι».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από