ΑΕΚ: Για να ανέβει στην κορυφή στο Αγρίνιο

ΑΕΚ: Για να ανέβει στην κορυφή στο Αγρίνιο

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται σήμερα(18/12, 17:00) κόντρα στον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και με νίκη θα ανέβει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται σήμερα(18/12, 17:00) κόντρα στον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η Ένωση ωάχνει αντίδραση μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό με την ήττα με 3-1 από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και ταυτόχρονα να ανέβει και στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Και πώς να μην είναι με την πλάτη στον τοίχο ο Γιοβάνοβιτς: Ο Παναθηναϊκός καταρρέει…

Στα αγωνιστικά, εκτός παραμένουν οι Αραούχο, Πόνσε και Στάνκοβιτς, νοκ άουτ τέθηκε και ο Πινέδα λόγω θλαστικού τραύματος, ενώ εκτός μάχης έμειναν για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα λόγω ενοχλήσεων οι Άμραμπατ, Κάλενς και Πισάρο. Στην αποστολή επιστρέφει μετά την τιμωρία του στο ματς με τον Άγιαξ ο Γκατσίνοβιτς, ενώ μέσα είναι και ο Λαμαράνα που προωθήθηκε από την ΑΕΚ Β’.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: 

Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Γκρατερόλ, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Μπαλντασάρα.

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Αθανασιάδης, Θεοχάρης-Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ-Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Λαμαράνα-Ελίασον, Τσούμπερ, Ζίνι, Γκαρσία, Φαν Βέερτ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ