Παναιτωλικός: Με δύο απουσίες η αποστολή των Αγρινιωτών κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή του Παναιτωλικού για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (25/11, 17:30), από την οποία απουσιάζουν δύο παίκτες.

Ο Παναιτωλικός φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης (25/11, 17:30) για τη 12η αγωνιστική της Super League, σε μια δύσκολη αναμέτρηση για την ομάδα του Αγρινίου.

Ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή των Αγρινιωτών για το ματς κόντρα στους Ερυθρόλευκους από την οποία θα απουσιάσουν οι μακροχρόνια τραυματίες Καρέλης και Μπακάκης, ο Σενγκέλια, ο οποίος τραυματίστηκε με την εθνική Γεωργίας αλλά και ο Μαλής που ένιωσε ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση.

Διαβάστε επίσης: Φαβορί ο Ολυμπιακός για τον Πετρούσεφ – Όλα τα δεδομένα

Επίσης, εκτός έμεινε και ο Γκράτερολ ο οποίος είχε υποχρεώσεις με την εθνική Βενεζουέλας και επέστρεψε μόλις χθες. Αντιθέτως, επιστρέφει ο Χουάνπι, αφού εξέτισε την ποινή του.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού:

Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ντίας, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Πέδρο, Στάγιτς, Λιάβας, Μπαλντασάρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από