Ολυμπιακός: Στην αποστολή για Αστέρα ο Μπιανκόν

Ολυμπιακός: Στην αποστολή για Αστέρα ο Μπιανκόν

Πρώτη φορά σε αποστολή της πρώτης ομάδας ο Γάλλος αμυντικός – Εκτός ο Πορόζο.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (20:30) για την 11η αγωνιστική της Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν στον Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους Αρκάδες.

Σε αυτή, όπως είχατε ενημερωθεί από to10.gr, βρίσκεται ο Ζουλιάν Μπιανκόν, με τον Γάλλο αμυντικό να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά σε αποστολή της πρώτης ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός Β’ – Διαγόρας 1-0: Ο Ελ Αραμπί «καθάρισε», ο Ρίτσαρντς έρχεται…

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Τζάκσον Πορόζο, ο οποίος είχε ενοχλήσεις από το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Μαντί Καμαρά, αλλά ο τραυματίας Φρέιρε.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής (12/11 στις 20:30) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, εκτός έδρας, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου έκανε γνωστές τις επιλογές του για το ταξίδι στην Τρίπολη και στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι εξής 22 ποδοσφαιριστές:

Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Ροντινέι, Ελ Κααμπί, Έσε, Φορτούνης, Σκάρπα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ντόη, Ορτέγκα, Ιμπόρα, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ποντένσε, Κίνι, Ρέτσος, Σολμπάκεν, Τζολάκης, Βρουσάι, Μπιανκόν, Στουρνάρας.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ